Hyra Ljudanläggning Malmö, Lund & Skåne

Gör ert event till årets höjdpunkt med L.E.C. Ljud Ljus & Bild!
Invigning, konferens, produktlansering, kick-off, fest etc. Vi kan hjälpa er med teknik, personal, idéer, upplägg och praktiska detaljer till ert event. Oavsett storlek på event så bygger vi scen och teknik-lösningar anpassade för ert behov vid varje tillfälle. Här kan du se lite mer om vad vi kan leverera.

Oavsett storlek på ett event läggs det alltid mycket tid på att planering och genomförandet. Detta ställer höga krav på oss som teknikleverantör därför håller vår utrustning och personal alltid högsta klass. Vi bygger och konstruerar scen, dekor, bild, tema lösningar i samråd med dig som kund.

Ett event inkluderar ett möte mellan människor och någon form av händelse.
Vi kan hjälpa er med att leverera teknik, inredning, dekor och personal som skapa en helhet i ert event med allt ifrån belysning och interiör i entrén som välkomnar gästerna till ljud, ljus, scen, dekor och specialeffekter både i lokalen och på scenen.
hyra belysning
Martin Stenmark på en scen helt i vitt, vita bakgrundstyger, vitt scengolv och mycket vitt ljus.
hyra dekor
Con-Rythmo slagverksakt underhåller publiken, scener i olika nivåer ger dynamik och djup i scenbilden, trummorna är monterade i oljefat med belysning underifrån som triggas när artisterna slår på trumman och ger ett ljus underifrån som lyser upp artisten.
Minimalistisk scen på Operan i Köpenhamn, kravet: inga sladdar som syns, liten scen yta, scen som ändå sticker ut. LEC valde att sätta frontljuset på små stativbommar i hörnet på scenen för att undvika sladdar och stativ ute bland publiken.
Presentationsevent av nya tågvagnar för transport av personbilar ut i Europa, LEC levererade storbildsskärmar, ljudanläggning, trådlösa mikrofoner och headset, effektbelysning, rök och pyroteknik.
Studio 54 tema med en 1 meter spegelkula ovanför scenen. Coverband på scenen som underhåller gästerna med hits som "I Will Survive", Funky Town, "Celebration", "YMCA" m fl.
Joe Labero gör Closeup Magic som filmas av kameraman och projiceras på storbildsskärm så att alla kan se Joe´s fantastiska illusioner. Följespottar som ger ljus oavsett var i lokalen Joe Labero befinner sig och att kameran får bra ljus för filmning.
Mannen i ballongen, LEC levererar scen med svart scenmolton och led ljus för att skapa stjärnhimmels effekt. Komplett PA med backline, mikrofoner, monitorer, stativ, notställ med belysning, sido-effektljus, och Bakljus för att skapa en extra dimension i showen.
Con-Rythmo slagverksakt underhåller publiken med 4 trumset och storbildsskärm bakom artisterna som projicerar film där slagverkarna interagerar med filmen. Separata spottar som belysning till varje slagverk och artist.
Eurovision Song Contest Malmö 2013 SVT's VIP entré. En 2,5 meter bred röd matta kantas av guldstolpar med rött sammets rep och 5 meter höga aircones med röd LED belysning inuti.